VINVEST in media: transilvaniabusiness.ro

În 2013 sunt 10 ani de VINVEST

Pregătirile pentru a sărbători împreună 10 ani de VINVEST au început! Ediţia aniversară a Salonului Internaţional de Vinuri VINVEST va fi una specială, de aceea motoarele au fost turate la maxim de pe-acum. Data Salonului a fost deja stabilită: 19-21 aprilie 2013, şi, aşa cum cere deja tradiţia, se va adresa atât profesioniştilor din domeniu, cât şi publicului larg, iubitor de vin.

VINVEST este cea mai cuprinzătoare manifestare din România dedicată industriei vitivinicole, unde reprezentanţii de marcă ai acestui segment îşi promovează produsele atât în faţa cunoscătorilor şi amatorilor de vin, cât şi a celor care vor să descopere soiuri româneşti şi internaţionale, să afle cum se degustă corect un vin, care îi sunt calităţile sau cum se asociază vinul cu mâncărurile preferate.

Din programul salonului nu vor lipsi lansările de vinuri, de publicaţii de specialitate, precum şi tombole, concursuri şi multe alte surprize.

Experţi degustători, membrii ai Asociaţiei Degustătorilor Autorizaţi din România (ADAR) şi somelieri vor fi prezenţi în Salon pentru a prezenta publicului arta degustării vinului şi totodată asocierea cu meniurile.

Un alt eveniment important este va fi Concursul Naţional de Vinuri şi Băuturi Alcoolice VINVEST, organizat în perioada 16-18 aprilie 2013. Fiind una din puţinele competiţii care a reuşit să-şi păstreze continuitatea şi să respecte reglementarile impuse de Organizaţia Internaţională a Viei şi Vinului (OIV), Concursul VINVEST ramâne un reper în promovarea vinului şi băuturilor alcoolice de calitate[…]