VINVEST in media: horeca.ro

Salonul Internaţional de Vinuri VINVEST 2013: Ediţie Aniversară

Salonul Internaţional de Vinuri VINVEST se va desfăşura anul acesta în perioada 19 – 21 aprilie la Centrul Regional de Afaceri Timişoara şi va fi o ediţie aniversară, care va aduce în faţa specialiştilor şi iubitorilor de vin o serie de noutăţi, anunţă organizatorii pe site-ul evenimentului. Ajuns la X-a ediţie, Salonul de la Timişoara reprezintă o platformă excelentă pentru a prezenta producătorii de vin, vinul, accesoriile de vin şi ultimele tehnologii din industria vinului.

“Pentru că scopul organizatorilor a fost întotdeauna să fie informați și să pună în practică ultimele inovații din industria de specialitate, Salonul VINVEST vine și în acest an cu modalități care să confirme profesionalismul și orientarea directă către publicul său – expozanții și vizitatorii.”, se arată pe site-ul VINVEST.

Pre-evenimentul va reuni şefii serviciilor consulare, importanți oameni de afaceri din Vestul țării, autorităţi locale, personalități din mediul artistic și jurnaliști şi va completa lanțul de întâlniri organizate în mod tradițional de către VINVEST: conferința de presă, recepția VINVEST și Concursul Național de Vinuri și Băuturi Alcoolice[…]