VINVEST in media: adar.ro

Lucia Pirvu (VinVest): Povestea mea

Se spune că toate se fac la rândul lor în viaţă, iar povestea noastră – a vinului şi a mea – începe încă din copilărie. Avem o istorie lungă, de explorare şi cunoaştere în profunzime, cu suişuri şi coborâşuri, dar întotdeauna frumoasă.

In copilărie şi pe durata şcolii am avut diverse activităţi artistice şi sportive. Am făcut cursuri de gimnastică, de înot, arte plastice, cosmetică şi chiar de croitorie. Cel mai mult imi plăcea însă pictura in ulei, iar primele mele lucrări aveau un subiect pe care îl veti gasi familiar: struguri, sticle de vin, peisaje. Continuarea este doar firească! Dupa ce am absolvit Facultatea de Horticultură şi, după o stagiatură în domeniul pomicol, unde am constatat diferenţa între teorie şi practică, au urmat 10 ani de producţie la Zarea Bucureşti şi prima mea dragoste, producerea vinului spumant – „şampania”.

In continuare am colaborat cu VINEXPORT Bucureşti timp de aproape 6 ani, perioadă în care am avut ocazia să mă acomodez cu activitatea într-o firmă privată, de la organizare, aprovizionare şi producţie, pâna la relaţia cu furnizorii şi exportul vinului[…]