Degustarea de vinuri românești și internaționale în compania şefilor oficiilor consulare, oficialități, invitați speciali, jurnaliști, manageri ai companiilor din Timişoara şi judeţ

Salonul Internațional de Vinuri VINVEST este un eveniment dedicat vinului românesc și internațional. In acest an sărbătorim Ediția Aniversară VINVEST, ocazie cu care VINVESTUL, reprezentat de către dna Lucia Pîrvu, împlinește zece ani de activitate. Le mulțumim tuturor participanților si vizitatorilor care au fost prezenți in toți acesti ani în Salon, mulți dintre ei chiar de la prima editie, in 2004.
VINVEST 2013 se desfășoară în parteneriat cu Ministerul Agriculturii și Ministerul Turismului având co-organizatori Asociația Degustătorilor Autorizați din România, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timișoara, în colaborare cu instituții și asociații de profil din țară.
Fiecare ediție VINVEST a fost imbogățită calitativ de către organizatori. Dupa doi ani de la prima ediție a Salonului, în 2006, s-a organizat pentru prima data Concursul Național de Vinuri și Băuturi Alcoolice, concurs care are loc de atunci în fiecare an.

Citeste mai multe