Degustare de Vinuri Cabernet Sauvignon de la Crama Oprisor

S-a intamplat vineri, 1 februarie 2013, in casa primitoare a gazdelor noastre iubitoare de vie si vin de pe strada Vasile Milea nr. 42 din Arad, la Vestik, in compania celor care fac parte din Clubul Degustatorilor de Vin Neautorizati. Ne-au primit cu caldura Adina, Vali si Dan. La scurt timp dupa ce am ajuns, s-au umplut cele doua camere cu musafiri nerabdatori sa deguste vinurile Cabernet Sauvignon de la Crama Oprisor, prezentate cu daruire de catre Boris Ionescu. Vinurile degustate au fost: Jderu 2010, Maiastru 2010, Caloian 2010, La Cetate 2011, La Cetate Miracol 2010. Descrierea in detaliu a evenimentului o gasiti aici: www.cdvin.ro
CDViN si Vestik se numara printre vizitatorii fideli ai Salonului International de Vinuri de la Timisoara, VINVEST si ai Salonului National de Vinuri de la Bucuresti, VINTEST.

„…si, pentru ca noi cei de a VINVEST Timisoara/ VINTEST Bucuresti am fost vizitati la evenimente de membrii Clubului Degustatorilor de Vin Neautorizati, a venit si randul meu, in calitate de membru al Asociatiei Degustatorilor Autorizati din Romania sa intorc aceasta vizita.
Motivul serii, atat pentru autorizati, cat si pentru neautorizati – Vinul – ne-a adunat si provocat. As putea spune ca soiul Cabernet Sauvignon de la Crama Oprisor e chiar un rege al vinurilor. Degustarea s-a bucurat de multe informatii din partea reprezentantului de la Oprisor, Boris, care a marcat prin descrierea vinurilor identitatea locului si traditiile specifice zonei.
Invitatii? un procent dominant de tineri, cum sa nu te bucuri de o astfel de prezenta! O seara in care nu s-a contorizat timpul, in care nimeni nu s-a grabit – chiar dupa incheierea explicatiilor degustarii, el, Vinul, nu-si dorea sa ramana singur in sticle, pe rafturi, pe etajere, ii statea mai bine in pahare, in compania noastra, a tuturor.
Si, ca sa rezum, a fost o frumoasa initiativa a celor de la Vestik, o pornire din suflet pentru un prieten drag, Vinul, care, la randul lui, are rolul sa adune oamenii laolalta!
Felicitari voua, celor de la CDViN, pentru un act de cultura, de civilizatie!”(Lucia Pirvu, expert degustator, organizator VINVEST/VINTEST)

Galerie Foto Costi Duma